~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ιστορίες... καθημερινής τρέλας... της πόλης

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Η φωτογραφία μου
με τον δημοσιογράφο Πάνο Αϊβαλή,

!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.......................................................Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Λαμίας: Κατέρρευσε ένα ακόμη στημένο κατηγορητήριο του Μπόμπολα για τον αγώνα του "Κινήματος Δεν Πληρώνω" ενάντια στα διόδια...


ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Λαμίας: Κατέρρευσε ένα ακόμη στημένο κατηγορητήριο 
του Μπόμπολα για τον αγώνα του "Κινήματος Δεν Πληρώνω" ενάντια στα διόδια...

 Τ  ην Πέμπτη, 25-01-18, μετά από μια πολύωρη διαδικασία, το δικαστήριο της Λαμίας αποφάσισε την αθώωση του Λεωνίδα Παπαδόπουλου και άλλων συναγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω. Οι ψευδομάρτυρες των μεγαλοεργολάβων της Αιγαίου ΑΕ δεν κατάφεραν να πείσουν τους δικαστές για την ενοχή των συναγωνιστών καθώς υπέπεσαν σε πλήθος αντιφάσεων και ψευδών δηλώσεων ενώ εκ μέρους των δικηγόρων των μεγαλοεργολάβων κατετέθησαν έγγραφα αμφισβητήσιμης εγκυρότητας.
Το κατασκευασμένο κατηγορητήριο, που περιελάμβανε φθορές σε 10 κάμερες των διοδίων Πελασγίας, κατέπεσε χάρη στην ευθυκρισία και στην αντικειμενικότητα της έδρας, στις διαφωτιστικές καταθέσεις των μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω και στις πολύ πειστικές αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.
Η έκβαση της δίκης και η αθώωση των μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω, μας δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε τον μαραθώνιο αγώνα μας ενάντια στο καρτέλ των μεγαλοεργολάβων, που από το 2007 νέμονται τους εθνικούς μας δρόμους και αποθησαυρίζουν δισεκατομμύρια ευρώ στις πλάτες του ελληνικού λαού. Επίσης, αποτελεί μεγάλη ήττα για τον Μπόμπολα και τους παρατρεχάμενους κυβερνητικούς υποτακτικούς του, καθώς μέσα από τη βιομηχανία διώξεων επιχειρήθηκε ανεπιτυχώς η αγωνιστική και ποινική καταστολή του Κινήματος Δεν Πληρώνω και των πρωτοπόρων αγωνιστών του.
            - Αγώνας μας συνεχίζεται!                
- Οι δρόμοι ανήκουν στον λαό και όχι στο κεφάλαιο το ιδιωτικό!

____________
https://www.kinimadenplirono.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου